Havi Beszerzések ( 2015 Október )





Gabrielle Wittkop: A Nekrofil




( Értékelés ITT )

Ha létezik könyv, ami megosztja olvasóit, és a legszélsőségesebb véleményeket váltja, provokálja ki, A nekrofil kétségkívül ezek közé tartozik. Hőse, Lucien, a mindig fekete ruhát viselő párizsi régiségkereskedő egyaránt kedveli a nőket és a férfiakat, feltéve hogy megfelelnek egyetlen követelménynek: ne legyenek immár az élők sorában. Magányos szenvedélye a messzi gyermekkorban gyökerezik. Anyja halálával megrázó körülményeit, a gyász színei és díszletei, az a bizonyos szövőlepke illat, amit halottak párállanak maguktól, egy életre erre a magányos szenvedélyre ítélik.

Mígnem… Lucien váratlanul szerelmes lesz. Az Ő kedvesei azonban, a természet elrendelése folytán csupán rövid időt tölthetnek nála. És akkor Lucien felveszi a reménytelen küzdelmet a halál ellen, a semmi ellen, amibe mindenki áttűnik egyszer. Ezzel a szép és reménytelen harccal emelkedik ki a példátlan naplóregény a szokványos rémtörténetek sorából, és válik a szerelem, a magány, a sors ellen vívott küzdelem költeményévé.



Charlaine Harris: Inni és élni hagyni

Reszkess Edward és Bella, itt jön Sookie Stackhouse!

Sookie Stackhouse pincérnő a louisianai Bon Tempsben. Csinos, de csendes lány, aki nem jár el szórakozni. Oka van rá. Sookie ugyanis olvas mások gondolataiban. Bill magas, sötét hajú, jóképű srác – és a lány egy árva szót sem hall a gondolataiból. Tehát pontosan az a fajta pasi, akire egész életében várt…

CHARLAINE HARRIS a világ sötét oldalára kalauzol minket. Magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve.



Charlaine Harris: Élőhalottak Dallasban

Az igaz barát nem iszik a barátjából
Sookie nagy bajba került. Megmérgezte egy fenevad, így végső elkeseredésében a vámpírok segítségét kéri. Ennek azonban ára van; a vámpírok Dallasba viszik, ahol telepatikus képességével fel kell kutatnia egy eltűnt fajtársukat. Sookie belemegy az alkuba, egy feltétellel: az embereknek nem eshet bántódása. Az ígéret hamar semmivé foszlik, amikor egy ínycsiklandó szőkeség keresztezi az éhes vérszívók útját…

CHARLAINE HARRIS magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve.

„Pikánsan pokoli” – Dallas Morning News



Charlaine Harris:Holtak klubja

A nagysikerű True Blood könyvsorozat folytatódik! 

Nehézségek támadnak Sookie szerelmi életében, mert Bill egyre távolságtartóbb és nem szentel elég figyelmet kapcsolatuknak. Amikor váratlanul bejelenti, hogy üzleti útra készül, Sookie sejti: valami más van a háttérben. Kiderül, hogy Billt ismét behálózta ex-barátnője, a dögös vámpírlány, Lorena…



Charlaine Harris: Vérszag

Vajon mit keres Eric, a vámpírok vezére éjnek idején meztelenül az utcán? Sookie egy kis nyugalomra vágyik, de a kisvárosba érkező gonosz és mindenre elszánt boszorkányok egyszerűen ellopták Eric emlékeit, így segítségre szorul. Sookie vámpír szerelme Peruban üdül, miközben a nem hétköznapi képességekkel megáldott pincérlány a boszorkányok, az éhes vérfarkasok és a bosszúszomjas vámpírok összecsapásának kellős közepén találja magát…



Charlaine Harris: Lidércfény

Az igaz barát nem iszik a barátjából.

Közeleg a telihold. Sookie-nak kevés ideje maradt, hogy felkutassa azt a titokzatos orvlövészt, aki halálos rettegésben tartja a kisváros nem hétköznapi lakosságát. A pincérlány telepatikus képességét is beveti, mindhiába; házát felgyújtják, főnöke az áldozatok, imádott bátyja a gyanúsítottak listájára kerül, miközben a helyi vérfarkasklán új falkavezért választ, és még ebben is az ő segítségét kérik. Véres telihold ígérkezik…

Charlaine Harris magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve.

„Pikánsan pokoli” – Dallas Morning News



Charlaine Harris: Halottnak a csók

Az igaz barát nem iszik a barátjából. 

Gyilkosság történt. Sookie egyik kedves rokonát megölték. A hír mindenkit meglep, hiszen Hadley vámpír volt. Eltűnésének éjjelén a vámpírkirálynő hozzáment Arkansas királyához, és minden jel arra mutat, hogy a rokonnak köze volt mindkettőjükhöz. Mitöbb, birtokába jutott valami, amire sokaknak fáj a szemfoguk. Sookie épp indulni készül, mikor feltűnik a színen Quinn a vértigris, aki már az első randevún bajba keveri szíve választottját.

Charlaine Harris magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve. 

„Pikánsan pokoli” – Dallas Morning News



The Legend of Korra – Book Two: Spirits – The Art of the Animated Series

Go behind the scenes of the second season from the animated TV series The Legend of Korra–created by Michael Dante DiMartino and Bryan Konietzko–the smash hit sequel to their blockbuster show Avatar: The Last Airbender! 
This handsome hardcover gives you an in-depth look at the creative team behind the vibrant and richly detailed world of Korra. Discover never-before-seen artwork created during development of Book Two: Spirits. With detailed captions throughout, this is an intimate look inside the creative process that brought the mystical world of bending and a new generation of heroes to life!



Lakatos Levente: Megrepedt Álarc

Liza két éve megállapodást kötött. Liza két éve színleli a boldogságot. Lizát két éve nem érintette férfi.
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier küszöbén álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy banális félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi? Ki kerül ki győztesként az érdekek és az érzelmek összecsapásából?
A népszerű magyar szerző, Lakatos Levente új, Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatában erotikus jelenetekkel színesíti a politikai cselszövések, a tiltott kapcsolatok, valamint a hétköznapi illúziók, azaz a gyarló hazugságok világát.



Lakatos Levente:Feltörő Ösztönök

Szentesy Igor – ahogy a barátai hívják, Szigor – keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtajai, hanem a női combok is sorban kitárulnak. A sármos férfi ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot. Most például az ellenzék sztárpolitikusának menyasszonyát szeretné az ágyába édesgetni.

Bár a vonzalom nem viszonzatlan, vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Áruló az, aki titokban az ellenséggel… hetyeg?


Az Aranykönyv-díjas magyar szerző, Lakatos Levente ezúttal férfi szemszögből folytatja Szigor című, kizárólag e-könyvben megjelenő sorozatát. Figyelem, a politikai zsarolással, az érzelmi játszmákkal, valamint a buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése